Om Designsmykke

Designsmykke/Celine Sand Smykker ble etablert vinteren 2009 av Birgitte Celine Sand Bakke.

Tanken bak ideen er å skape eksklusive accesoarer som skal gi deg en ekstra følelse av luksus når du bærer smykkene. Det skal være en ”affordable luxury”, men likevel noe ikke alle andre har. Livet består mest av hverdager og altfor få festdager, og derfor er smykkene ment til å kunne brukes både til hverdags og til fest. Kanskje særlig for oss jenter kan selv de minste detaljer være veldig viktige. Noe lite, men pent, noe glitrende, litt bling bling – det lille ekstra som et lekkert smykke kan være nettopp den detaljen som er så viktig for å føle seg vel.

Alle smykkene er unike ved at de er designet og håndlaget personlig av meg selv, og det produseres kun et fåtall av hvert smykke. Materialer som blir brukt er blant annet 925 sterling sølv, gullforgyldt sølv, swarovski og skinn. Mye tid har gått med til å gjøre research  og testing av ulike materialer for å oppnå en kvalitet jeg er fornøyd med, og endelig har tiden kommet da jeg kan lansere smykkene mine – jeg gleder meg!

Noen deler kan bli byttet ut med nye og forbedrede, og kan derfor være noe forskjellig ifra bildet, men dette vil være svært små endringer. Alle endringer som eventuelt vil bli gjort vil være en oppgradering av smykkene og derfor gjøre at smykket har en enda høyere kvalitet.

Jeg designer og skaper nye smykker hele tiden, og vil etterhvert legge ut enda flere bilder av nye fristelser 🙂

Kontakt oss

Designsmykke
Birgitte Celine Sand Bakke.

Telefon: 93 41 11 52
E-post: post@designsmykke.no